Видео: Украде телевизор од продавница! И тоа како

Една Костариканка  успеала да стави цел телевизор под здолништето и да го изнесе од продавницата. Единствено надзорната камера ја забележала.Кражбата на телевизор, која ја извела жена во широко здолниште, снимена е на Костарика. За кражбата, односно ставањето на телевизорот под здолништето  и биле потребни неколку секунди, а потоа како ништо да не се случило излегла од продавницата.
Полицијата објавила видео од кражбата, а истото завршило на Јутуб.
Погледнете го видеото.Кражбата на телевизор, која ја извела жена во широко здолниште, снимена е на Костарика. За кражбата, односно ставањето на телевизорот под здолниште

Пронајдете не на следниве мрежи: