Видео: Уличен хорор: Бебе-ѓавол ги напаѓа минувачите!

Погледнете што се случува среде бел ден 
Што би направиле доколку на улица наидете на напуштена бебешка количка од која се слуша бебешки плач? Да, и ние исто помисливме, но не е баш се исто како што изгледа.
Погледнете го бебето-ѓавол кое ги вознемири минувачите на следната страна, а на овој линк погледнете го бебето кое се самозапалува.

  
Што би направиле доколку на улица наидете на напуштена бебешка количка од која се слуша бебешки плач? Да, и ние исто помисливме, но

Пронајдете не на следниве мрежи: