ВИДЕО: Урнебесен бисер во квизот на Драган Вучиќ

Loading...

Овој натпреварувачки пар имаше проблем со зборот „хомосексуалец“ во играта „Читај ми од усни“.Денес цела Македонија се шегува на нивна сметка, а на социјалните мрежи се споделува урнебесното видео.
Погледнете што се случуваше во „Среќни луѓе“.
Денес цела Македонија се шегува на нивна сметка, а на социјалните мрежи се споделува урнебесното видео.
Погледнете што се случуваше во &bdq

loading...