ВИДЕО: Успеа ли да ве полуди? Бројни мажи „паднаа“ на оваа танчерка!

Loading...

Amymarie Gaertner е самоука танчерка и кореографка од мало гратче во сојузната држава Охио, која денес благодарение на платформата Vine  е планетарно популарна.Gaertner луѓето ја забележаа на Vine пред една година, па до таа мера ја засакаа што денес ја следат нешто помалку од 200000 обожаватели.
Во нивното срце таа влезе со несекојдневната дарба за танц, но и со убавината, што потврдуваат бројни коментари од заљубените момци.
На последново видео кое го прикачи убавицата, таа е до толкава мера брилијантна што не можевме да не ја претставиме.
Погледнете за што се работи во видеото  на следната страна:

 
Gaertner луѓето ја забележаа на Vine пред една година, па до таа мера ја засакаа што денес ја следат нешто помалку од 200000 обожаватели.
В

loading...
Loading...