Видео: Ужасен пад на жена од брод снимен на безбедносна камера

Loading...

„Се сеќавам само дека сакав да погледнам од балконот, а следниот момент веќе бев во вода“ „Се сеќавам само дека сакав да погледнам од балконот, а следниот момент веќе бев во вода“ вели преживеаната жена, им викав гласно од водата: „Не дозволувајте да умрам овде“. 

Погледнете во видеото како изгледал падот. 
 „Се сеќавам само дека сакав да погледнам од балконот, а следниот момент веќе бев во вода“ вели преживеаната жена, им викав гласно

loading...
Loading...