Видео: Вака би звучела „Јовано Јованке“ на Јапонски начин!

Loading...

Вака звучи „Јовано ЈованкПоке“ испеана пред повеќе од 10 години но на јапонски начин.Покрај тоа што се поминати многу години од изведбата, сепак сеуште не остава ниеден Македонец рамнодушен.
Една од најпознатите македонски народни песни „Јовано, Јованке“ во изведба на јапонскиот ансамбл „Many Hands“. Концертот се одржал во мај 2003 година во Кјушу,Јапонија.

 
Покрај тоа што се поминати многу години од изведбата, сепак сеуште не остава ниеден Македонец рамнодушен.
Една од најпознатите македонски&n

loading...
Loading...