Видео: Вака изгледа првиот бакнеж на тотални странци

Loading...

Интересно видео на првите бакнежи на 20 лица кои не се познаваат меѓусебе.  Група истражувачи направиле експеримент на 20 лица кои не се познаваат меѓу себе, како би изгледал првиот француски бакнеж. 
Се разбира, има неколку варијанти: некои се срамежливи – кај нив бакнежот е краток, кај оние поопуштените бакнежот е долг и страствен. 
Погледнете го ова романтично видео и споредете како вие изгледате додека се бакнувате за прв пат. 

Група истражувачи направиле експеримент на 20 лица кои не се познаваат меѓу себе, како би изгледал првиот француски бакнеж. 
Се разбир

loading...
Loading...