Видео: Вака изгледа станот на сторителката на најголемата измама со станови

Loading...

Помина речиси една година откако полицијата уапси татко и ќерка кои измамија многу граѓани. Да се потсетиме како изгледаше нивниот стан.Полицијата упаси татко и ќерка кои земамиле преку триесетина граѓани ветувајќи им станови по 500 евра од метар квадратен.
Според полициски извори, приведена е 30 годишна скопјанка заедно со нејзиниот татко кој исто така измамувал граѓани и им ги зимал парите убедувајќи ги дека се фирма која продаваат станови изградени од Владата, иако всушност тие не граделе згради ниту поседувале станови на продажба.

 
На каналот на МВР на Youtube е објавено видео од претресот на станот на измамничката.
Погледнете во какво луксузен стан живеела, а заедно со својот татко ги олеснила измамените граѓани за 800.000 евра.
 
 
Полицијата упаси татко и ќерка кои земамиле преку триесетина граѓани ветувајќи им станови по 500 евра од метар квадратен.
Според полициски

loading...
Loading...