Видео: Вака се подготвува Леброн Џејмс

Леброн Џејмс влече автомобил за време на неговите подготовки за да ги оствари своите цели во новата сезона од НБА лигата.Кошаркарот на Мајами вели дека од ден во ден е се подобар, не сака да биде истиот играч од минатата сезона.
„Се подобар и подобар сум, не сакам да бидам истиот играч како претходната сезона. Сакам во оваа сезона да влезам како нова и подобра верзија на Леброн Џејмс. Ќе видиме што ќе се случи“ вели Леброн Џејмс.Кошаркарот на Мајами вели дека од ден во ден е се подобар, не сака да биде истиот играч од минатата сезона.

Пронајдете не на следниве мрежи: