Видео: Вака се танцува!

Постар пар танцува на песната „Is this love“ од Боб Марли…Интересен танц во изведба од еден постар пар.. Ова е доказ дека годините не значат ништо, ако вие сеуште се чуствувате млади! 🙂
Интересен танц во изведба од еден постар пар.. Ова е доказ дека годините не значат ништо, ако вие сеуште се чуствувате млади! 🙂

Пронајдете не на следниве мрежи: