Видео: Вакво гласање имало кај нас и денес во С. Кореја

Loading...

Демократија – владеење на народот.Изборите во Северна Кореја ме потсетија на едно од генијалните видеа на К-15.
Уживајте!Изборите во Северна Кореја ме потсетија на едно од генијалните видеа на К-15.
Уживајте!

loading...
Loading...