Видео: Верверица влезе на мечот меѓу Душевина и Лисицки

И тоа се случува, на мечот од УС Опен меѓу Лисицки и Душевина, на теренот влезе верверица.Организаторите не можеа да ја фатат бидејќи ова е навистина брзо животинче, ова наиде секако на насмевка кај натпреварувачите, а секако и одлично расположение кај публиката.Организаторите не можеа да ја фатат бидејќи ова е навистина брзо животинче, ова наиде секако на насмевка кај натпревар

Пронајдете не на следниве мрежи: