Видео: Видра игра кошарка за да оздрави од артритис

Еди е 16 годишна морска видра која боледува од артритис. Ветеринарите пропрачуваат дека за да оздрави потребно е постојано да е во движење. Во зоолошката одлучиле дека најдобар спорт за тоа е кошарката. Погледнете го ова слатко суштество како игра кошарка.Еди е 16 годишна морска видра која боледува од артритис. Ветеринарите пропрачуваат дека за да оздрави потребно е посто

Пронајдете не на следниве мрежи: