Видео: Викторија Бекам сними дукументарец за нејзината 5 годишна работа во модната индустрија

Loading...

„Пет годишната модна приказна на Викторија Бекам“ говори за работата на познатата модна дизајнерка. Бекамова позади себе има вистинско модно царство, а како го постигнала сето тоа имаме можност да видиме во документарецот. 
 
Бекамова позади себе има вистинско модно царство, а како го постигнала сето тоа имаме можност да видиме во документарецот. 
 

loading...
Loading...