Видео: Внимателно погледнете го КАМЕНОТ ВО СРЕДИНА: Ова видео стана вирално поради една ЗАСТРАШУВАЧАКА ПРИЧИНА

Ова видео го снимал еден камерман кој не го забележал ОВА додека снимал, туку дури подоцна кога детално ги разгледувал снимките….Стоунхенџ е едно од најмистериозните места на светот, Пред некое време, на интернет се појави видео снимка која крена доста прашина, а која е прегледена од страна на неколку милиони луѓе.
Имено, на 16-тата секунда од видеото, на еден камен се појавува сенка од момче. Многумина веруваат дека се работи за дух кој со години кружи низ ова древно место.
Ова видео го снимал еден камерман кој не го забележал духот додека снимал, туку дури подоцна кога детално ги разгледувал снимките.
Стоунхенџ е праисториска структура која се наоѓа во Велика Британија, а за неа се врзуваат многу приказни и шпекулации.
Погледнете го видеото и уверете се сами.

Стоунхенџ е едно од најмистериозните места на светот, Пред некое време, на интернет се појави видео снимка која крена доста прашина, а која е прегл

Пронајдете не на следниве мрежи: