Видео: Во Дубровник пристигна брод со 2.400 хомосексуалци

Во прекрасниот Дубровник пристигна еден необичен брод од Венеција. Станува збор за бродот „Celebrity Sillhouete”  кој пристигна во Дубровник со 2.400 хомосексуалци.
Патувањето на овие 2.400 хомосексуалци започна во Венеција, а ќе заврши на Корзика. 
„Само што пристигнавме со бродот во Дубровник. Возбудени сме што го разгледавме овој прекрасен град во Хрватска“, изјави еден од туристите кој е дел од екипата во бродот и доаѓа од Лос Анџелес. 
Се чини дека Дубровник се повеќе станува привлечна дестинација за хомусексуалците, пишуваат српските медиуми. 
Угостителите пак, велат дека хомосексуалците се анвистина фини луѓе и дека воопшто не им сметаат, а секако тие не се ни замараат за цените во овој хрватски град, бидејќи тие доаѓаат претежно од богати земји. Станува збор за бродот „Celebrity Sillhouete”  кој пристигна во Дубровник со 2.400 хомосексуалци.
Патувањето на овие 2.400 хомос

Пронајдете не на следниве мрежи: