ВИДЕО: Во емисија во живо сестрите Кардашијан ги нарече „дрољи“!

Loading...

Во емисијата Deal With It една девојка ги нарече сестрите Кардашијан дрољи, додека тие јасно и гласно го слушнаа тоа…Еве ја нивната реакција…Едни од најпознатите сестри на светот, се сложија да присуствуваат во програмата на “Deal With It”, кога една девојка беше на состанок на слепо. 
Се беше во ред со состанокот, освен делот во кој сестрите Кардашиан му кажуваат на дечкото што да каже, пренесува Daily Mail.
Во еден момент дечкото требало да и каже на девојката дека е малку луда како сестрите Кардашиан, на што таа одлучно одговара дека не е дроља како нив!
Шокирани и изненадени Кендал и Кајли одлучија да ја изненадат и да се приклучат на нивниот состанок.
Во моментот кога девојката ги здогледува во ресторанот, таа е во тотален шок: “О Боже, па јас пред малку ги нареков „дрољи“, а тие се сега тука. Што се случува?”, посрамено прашува таа.

 Едни од најпознатите сестри на светот, се сложија да присуствуваат во програмата на “Deal With It”, кога една девојка беше на состанок на слепо.&nb

loading...
Loading...