Видео: Во раце зема ананас и еден остар нож: Тоа што го направи ЌЕ ВЕ ОСТАВИ БЕЗ ТЕКСТ

Еден продавач на ананаси од Филипините, докажа дека постои вистинска уметност кога станува збор за лупење и сечење на ова овошје.Ананасот е најдобро да се јаде свеж, но лупењето и сечењето на тоа тропско овошје е една многу тешка и обесхрабрувачка работа. Еден продавач на ананаси од Филипините, докажа дека постои вистинска уметност кога станува збор за лупење и сечење на ова овошје.
За само 70 секунди, овој вешт продавач го одвои вкусниот плод од лушпата на ананасот, користејќи само еден остар нож.
Погледнете го ова неверојатно видео:

Ананасот е најдобро да се јаде свеж, но лупењето и сечењето на тоа тропско овошје е една многу тешка и обесхрабрувачка работа. Еден продавач на ана

Пронајдете не на следниве мрежи: