Видео: Во рускиот „Голем брат“ владее ВИСТИНСКО ЛУДИЛО!

Иако имањето секс под чаршафите на телевизија на нашите простори сѐ уште е табу тема, во Русија тоа не претставува никаков проблем.Кај нив сексот е многу поопуштен, а не се воздржуваат и кога станува збор за насилство пред камерите.
Во руските ријалити шоуа не е необично станарите да се зближат или да се истепаат на прв поглед. Останатото погледнете го…
Послатко по караница
Учесниците во шоуто малку се испокараа меѓу себе, но по неколку минути дојде до смирување. На крајот завршија на подот…

Затворениот простор може да доведе до насилство
Младиот Русин влезе во физичка премсетка со две девојки. И покрај тоа што станува збор за претставнички од понежниот пол, тој не беше нималку воздржан. Но, Русинките се жилави, па може да се рече дека тој го извлече подебелиот крај.

И уште малку секс…
Ова видео покажува дека нема срам кај Русите, иако камерите се вклучени нон-стоп.
Кај нив сексот е многу поопуштен, а не се воздржуваат и кога станува збор за насилство пред камерите.
Во руските ријалити шоуа не е необичн

Пронајдете не на следниве мрежи: