ВИДЕО: Во слободно време, кога Кајмакоски не пее, си скока банџи џампинг

Loading...

Нашито Кајмакоски, покрај тоа што одлично пее, тој покажа дека во него има храброст и адреналин.На следната страна проследете ги двете видеа, Даниел е снимeн од две различни перспективи…

Второто видео е поописно. И ние имаме Супермен…
На следната страна проследете ги двете видеа, Даниел е снимeн од две различни перспективи…

loading...
Loading...