Видео: Водителот Милан Калиниќ ја извади Цеца од такт: Морала сериозно да му објасни да престане да го прави тоа!

Loading...

Првата емисија од музичкото натпреварување „Ѕвездите на Пинк“ стартуваше со емитување минатата сабота, а освен талентираните натпреварувачи и фантастичното жири, големо внимание привлече „пецкањето“ меѓу фолк пејачката Светлана Цеца Ражнатовиќ и водителот Милан Калиниќ.И тоа не е се бидејќи нивниот однос ќе продолжи и во следната емисија, што лесно може да се заклучи по најавата.
Милан во текот на емисијата цело време и се обраќаше со Светлана, што нејзе во еден момент почна да и пречи.
„Престани да ме викаш Светлана! Престани!“, рекла Цеца, а Милан и вратил:
„Јас прв пат слушам личност да не сака да и се обраќаат по име!
Што се случило понатаму, ќе видиме во сабота!

И тоа не е се бидејќи нивниот однос ќе продолжи и во следната емисија, што лесно може да се заклучи по најавата.
Милан во текот на емисијат

loading...
Loading...