Видео: Возеше пеејќи, изгуби контрола над возилото и го освои Јутуб!

Иако возеше по законски пропишаната брзина од 112 километри на час, момчето во Индијанаполис ја изгуби контрлата над возилото и целосно го освои Јутуб.Патував од Индијанаполис во Вајтовер на неколку дена и возев со пропишаната брзина. Секој пат кога возам на тој дел од патот се снимам како пеам за времето да ми помине побрзо, вели тој.
Во моментот кога се случи несреќата гледав на патот и не видов ништо што би ма загрижило, но автомобилот едноставно се лизна и погодив сообраќаен знак. За среќа, не сум повреден, а ни автомобилот не е оштетен.
Оваа снимка ја видоа над 5 милиони луѓе.
Патував од Индијанаполис во Вајтовер на неколку дена и возев со пропишаната брзина. Секој пат кога возам на тој дел од патот се снимам како пеам за

Пронајдете не на следниве мрежи: