Видео: За да освоите поен против Надал, понекогаш се потребни и 54 удари…

Рафаел Надал е препознатлив по својата игра да се бори за секоја топка кога поенот за противникот е речиси 90% сигурен.Шпанецоте препознатлив по оваа игра, па можеме слободно да кажеме дека може „капа да му се симне“ за таа борба се до последен момент од освојување на поен.
На српскиот тенисер Новак Ѓоковиќ му беа потребни цели 54 удари за да добие гем…Шпанецоте препознатлив по оваа игра, па можеме слободно да кажеме дека може „капа да му се симне“ за таа б

Пронајдете не на следниве мрежи: