Видео: Забележана СИРЕНА во Босна – Дали е ова возможно?!

Снимките предизвикаа огромен интерес во јавноста, па истите ги пренесоа многу медиуми.Во последно време се појавија интересни снимки од сирени на неколку локации во Босна и Херцеговина (Хутово, Блато, Лиштица, Чапљина, Мостар) додека постои и една снимка на која се наведува дека сирена е забележана во реката Босна.
Снимките предизвикаа огромен интерес во јавноста, па истите ги пренесоа многу медиуми.
Погледнете ги видео снимките и пресудете за што се работи:

Во последно време се појавија интересни снимки од сирени на неколку локации во Босна и Херцеговина (Хутово, Блато, Лиштица, Чапљина, Мостар) додека

Пронајдете не на следниве мрежи: