Видео Загреб под вода: Поплавени улици, луѓе заробени во своите автомобили

Поради поплавите во Загреб заглавен е сообраќајот, а се проценува дека водата достигнала длабочина од 75 сантиметри.На помош дошле загребските пожарникари кои се обидуваат да ги спасат заглавените луѓе во своите автомобили. Тие направиле повеќе од 30 интервенции и сеуште се на терен. 
Погледнете го видеото.На помош дошле загребските пожарникари кои се обидуваат да ги спасат заглавените луѓе во своите автомобили. Тие направиле повеќе од 30 интервенции

Пронајдете не на следниве мрежи: