Видео: ЗАКОПАЛ НЕКОЛКУ ЦЕВКИ ВО ДВОРОТ, а крајниот резултат ќе ве воодушеви

Ако имате желба да направите своја Hobbit куќичка, тогаш ова е идеално за вас. Погледнете како тоа го направи овој човек.Проектот кој е објавен на Reddit во самиот старт привлече големо внимание на корисниците. Овој човек закопа неколку бетонски цевки во својот двор и направи мала Hobbit куќичка.
Ако имате желба да направите своја Hobbit куќичка, тогаш ова е идеално за вас. Погледнете како тоа го направи овој човек.
Мислиме дека со малку труд вакво нешто многу лесно може да се изведе, нормално ако имате одвишок бетонски цевки од голем профил.
Видеото е на следната страна:

Hobbit kuća od cijevi by coolPickПроектот кој е објавен на Reddit во самиот старт привлече големо внимание на корисниците. Овој човек закопа неколку бетонски цевки во својот двор и

Пронајдете не на следниве мрежи: