Видео: Замислете, одите во теретана спремни за вежбање и одеднаш ви се случува ОВА!

Loading...

Замислете, одите во теретана, спремни да ги направите вашите дневни вежби а пред вас се појавува човек кој доживува нешто што за многумина е непријатно искуство.Замислете, одите во теретана, спремни да ги направите вашите дневни вежби а пред вас се појавува човек кој доживува нешто што за многумина е непријатно искуство.
Токму тоа му се случи на ѕвездата на оваа скриена камера. Мислиме дека е прекрасно што овој човек има толку добра смисла за хумор.
Уживајте!Замислете, одите во теретана, спремни да ги направите вашите дневни вежби а пред вас се појавува човек кој доживува нешто што за многумина е неприј

loading...