Видео: Запознајте ја Мајза, најпаметното куче на светот!

Loading...

Мајза има само 10 месеци, а успеала да научи многу трикови на кои ја научила нејзината газдарица.Сопствениците на кучиња умеат да претераат кога се работи за нивните миленици во прашање.
Меѓутоа сопственичката на Мајза ( мал териер), со право и се фали со своето куче.
Верувале или не, помеѓу останатото ова куче умее да ја стави топката во кошот!
Погледнете….

Сопствениците на кучиња умеат да претераат кога се работи за нивните миленици во прашање.
Меѓутоа сопственичката на Мајза ( мал териер), со

loading...
Loading...