Видео: Запознајте ја жената која сурфа и во деветиот месец од бременоста

Австралијанката Кристи Оливарес е страствена сурферка, која не се откажува од своето хоби дури ни во деветиот месец од бременоста. Имено, таа снимила филм во кој се прикажува како сурфа во текот на сите месеци од бременоста, а своето искуство го споделила на блогот на женските љубители на сурфањето „She Surfs“.
Таа вели дека морала да усоврши многу техники бидејќи поради бременоста, нејзиниот центар за рамнотежа е пореметен.

Погледнете го видеото и кажете ни дали ја поздравувате идејата да остане активна до крајот на бременоста или пак, имате друго мислење? 
Имено, таа снимила филм во кој се прикажува како сурфа во текот на сите месеци од бременоста, а своето искуство го споделила на блогот на женските

Пронајдете не на следниве мрежи: