Видео: Запросување кое ќе ве расплаче!

Loading...

Нема девојче на светов кое не сонува еден ден да ја запроси нејзиниот принц од бајките. Меѓутоа малку се оние кои тоа го доживуваат.Жени ако сте мислеле дека сите мажи се мамини синови- се лажете! Погледнете го ова видео и ќе видите дека Петар Пан е подготвен за се поради својата Венди.
Романтичниот холандски актер Шандор Стурбл ја расплака публиката во театарот во Глазгов на претставата „Хидро“ во која ја играл главната улога- Петар Пан. Според сценариото Пан требаше да ја бакне Венди и оваа убава бајка да има среќен крај.
Меѓутоа тој реши да ја прекине претставата и да ја запроси својата партнерка. 

 
Жени ако сте мислеле дека сите мажи се мамини синови- се лажете! Погледнете го ова видео и ќе видите дека Петар Пан е подготвен за се поради својат

loading...
Loading...