ВИДЕО: Застана во близина на змијата, клекна и потоа…

На интернет навистина е можно да се налета на секакви видеа, почнувајќи од оние кои можат да ги натажат или развеселат луѓето, налутат или разнежат, изненадат или исплашат…Едно видео содржи повеќе од наведените категории и навистина ја изненади јавноста. Иако голем дел од луѓето се плашат од самата помисла на змија, кај ова момче случајот е поинаков.
Верувале или не, тој ја бакнал змијата во уста. Но, секако дека станува збор за дресура, бидејќи веднаш со стап ја натерал змијата да влезе во сандакот, кој потоа го затворил.
Се претпоставува дека момчето ќе го повтори овој потфат пред публиката, а можеби и во циркус.
Храброст или лудост, проценете сами:
OMG !!! Don't Do that !!! by worldtalkЕдно видео содржи повеќе од наведените категории и навистина ја изненади јавноста. Иако голем дел од луѓето се плашат од самата помисла на змија, к

Пронајдете не на следниве мрежи: