Видео: Здогледа дете пред себе и го праша колку е часот, кога ќе се сврти „ќе умрете“ од смеење

Здогледа дете пред себе и го праша колку е часот…Сепак, изгледа дека се работи за наместена работа, со оглед на тоа што се слуша смеење во позадина, но како и да е добра е фората. 
Здогледа дете пред себе и го праша колку е часот, кога ќе се сврти „ќе умрете“ од смеење…
Видеото е на следната страна:

Сепак, изгледа дека се работи за наместена работа, со оглед на тоа што се слуша смеење во позадина, но како и да е добра е фората. 
Зд

Пронајдете не на следниве мрежи: