Видео-Жељко и Жарко: Ава е психијатриски случај, Венди е царица а Маја е болна

Loading...

Издвојуваме дел од интервјуто што близнаците Жељко и Жарко го дадода за спрскиот Телеграф.
Притоа Жељко се изјаснил дека веќе нема никогаш да биде со Ава, а мислењето дека Сораја е спонзоруша го имаат двајцата, исто така имаат исто мислење за Маја а тоа е дека е глупава.
Што сте работеле во животот?
Жељко: Жарко не работеше ништо, само одеше во школо. Јас со години одев во фолклорно друштво но се откажав. Потоа се занимавав со бокс. Денес организирам забави и хоби ми се кафаните, забавите и кафичите.
Жарко: Јас само ролери сум возел, не сум љубител на спортот. Не сакам ништо од што ќе се испотам.
Што мислите за Ава, Сораја и Венди?
Жељко: Сораја е русокоса, класична спонзоруша. Постојано ме прашуваше зошто се шегувам со неа затоа што е русокоса, таа само молчи и ништо не работи. Да не бев затворен и да не ми пријдеше Ава би ја отерал таму каде што не треба. Таа е за на психијатар. Никогаш не би бил пак со неа. Сега ми е супер кога ми е само другарка. Ава остана до финалето затоа што ги користетеше солзите како оружје. Штом ја запознав веднаш знаев дека ќе и биде тешко да најде момче надвор. Не ми е јасно како воопшто ги поминала психолошките тестови пред шоуто. Девојката е психијатриски случај. Нема интелегенција на 2 %.
Жарко: Маја има голем проблем во глава. Таа е болна. Кога ќе го чита ова ќе каже дека ја напаѓам без причина, но сама го бараше тоа. Сигурен сум дека не се кае за ништо. Штом ти очекуваш една Венди да ти го потврди тоа, тогаш ти имаш проблем. Венди е супер, само ме нервираше што се шегуваше до Милиќ затоа што го оперирал тестисот. Инаку е многу интелегентна.
Со кого ќе продолжите да се дружите?
Жељко: Со Милиќ дефинитивно, тој е крал. Невена и Анета се исто супер.
Жарко, зошто не сакаш да зборуваш за твојата сексуална определеност?
Жарко: Јас можам за тоа да зборувам не е проблем. Само не гледам причина за тоа да се полемизира. Особено кога те осудуваат. На кому му е важно да знае, знае. Девојките нека продолжат со приоѓање и заведување, мене тоа многу ми годи.Издвојуваме дел од интервјуто што близнаците Жељко и Жарко го дадода за спрскиот Телеграф.

loading...