Видео: Зема огромно ЈАЈЦЕ од ној, и од него направи нешто што ќе ве остави БЕЗ ЗБОРОВИ

Млада Американска уметничка користи јајца од ној и на нив изработува неверојатно детални слики на Африкански рамнини.Kога размислувате за комплексни резбања, сигурно не ви паѓа на памет да резбате јајца. Но на среќа на сите , на една уметничка од популарната страница devianart, јајцата и текако и паднале на памет.
Млада Американска уметничка користи јајца од ној и на нив изработува неверојатно детални слики на Африкански рамнини. За само еден проект потребни и се преку 1000 часа, а резбањето го прави со помош на многу ситен алат кој на врвот има дијамантски острици.
Погледнете ги сликите и уверете се самите

Kога размислувате за комплексни резбања, сигурно не ви паѓа на памет да резбате јајца. Но на среќа на сите , на една уметничка од популарната стран

Пронајдете не на следниве мрежи: