Видео: „Земунецот во транс“ ја сними својата прва реклама

Loading...

Марко Бошковиќ Вравбац постана  хит со случајно снименото видео од штрајк, тој и неговото „Све“ беа повикани за реклама на солена соба. Откако Марко Бошковиќ Вравбац постана  хит со случајно снименото видео од штрајк, тој и неговото „Све“ беа повикани за реклама на солена соба.
Земунецот ги повикал сите што се заинтересирани за маркетиншка соработка да го контактираат на фејсбук.
Тој одлучил да ги тужи сите оние кои неговиот лик го стават на маици, шолји, футроли за мобилни телефони… Вели дека многумина без дозвола решиле да заработат на негова сметка, како и дека добива доста понуди да снима ТВ реклами.

Оваа реклама е прва која ја снимил и тоа пријателски.
Погледнте како изгледа рекламата:

На следниот ЛИНК можете да го видите видеото „Земунец во транс“.Откако Марко Бошковиќ Вравбац постана  хит со случајно снименото видео од штрајк, тој и неговото „Све“ беа повикани за реклама на

loading...
Loading...