Видео: Жестока кавга меѓу Анета и Маја Николиќ

Loading...

Синди се смири ама Маја Николиќ ги употреби истите зборови на Синди со кој ја нападна Анета:
Ти си дебела и грозна, ослаби ќе те сакаат луѓето- и се обрати Маја.
Анета одговори- Јас можам да ослабам кога сакам ама ти нема никогаш да пораснеш!
Погледнете го видеото со кавгата.Синди се смири ама Маја Николиќ ги употреби истите зборови на Синди со кој ја нападна Анета:

loading...