Видео Животот на Путин во 5 минути: Од офицер до најмоќен човек во светот!

Loading...

Претседателот на Русија, Владимир Путин, со денови е во центарот на интересирање, поради ситуацијата во Украина, посебно поради руската интервенција на КримСепак, добрите познавачи на неговиот лик и дело, знаат дека тој и пред ова, често бил во центарот на вниманието на медиумите. Патот на Путин, од офицер во КГБ, до најмоќен човек на светот, бил и повеќе од богат и разновиден.За сите оние кои би сакале да видат како изгледал неговиот животен пат, можат тоа да го погледнат во петминутното видео.

 
Сепак, добрите познавачи на неговиот лик и дело, знаат дека тој и пред ова, често бил во центарот на вниманието на медиумите. Патот на Путин, од оф

loading...
Loading...