Видео: Зошто судиите го прекинаа настапот на оваа девојка?

Loading...

Мислејќи дека пее на плејбек, тие го прекина нејзиниот настап!Девојката има ангелски глас, но, нејзиниот настап беше прекинат ненадејно од страна на судиите.
Тие мислејќи дека таа пее на плејбек го стопираа нејзиното пеење.
Но, кога повторно запеа ги воодушеви сите. 
Погледнете!

 
Девојката има ангелски глас, но, нејзиниот настап беше прекинат ненадејно од страна на судиите.
Тие мислејќи дека таа пее на плејбек го сто

loading...
Loading...