Видео:17 години се фотографирал секој ден

Loading...

Потоа готографиите ги склопил во видео. Погледнете ги неговите промени во рок од 17 години.Потоа готографиите ги склопил во видео. Погледнете ги неговите промени во рок од 17 години.Погледнете како овој дечко си го сликал секој ден својот живот 17 години по ред. 

loading...