Видео:Чиј вибратор е побрз

Loading...

Правилата на оваа игра се едноставни, во играта може да учествуваат 8 играчи. Вибраторите се на батерија, се распоредуваат еден до друг на маса и трката може да почне.
Лас Вегас – Коцкарите на сите начини се обидуваат да најдат начин како да заработат пари но и добро се забавуваат. Моменталниот хит во Лас Вегас е кладењето на трка со вибратор.
„Оваа игра е навистина забавна и луѓето уживаат во неа, рекол Федерик Валме кој е првиот кој ја почнал оваа необична трка“.
Правилата на оваа игра се едноставни, во играта може да учествуваат 8 играчи. Вибраторите се на батерија, се распореду

loading...
Loading...