Видео:Дух на натпреварот помеѓу Венецуела-Колумбија!

Loading...

Дух на натпревар погледнете:Страшен дух протрча низ стадионот, на натпреварот помеѓу Венецуела и Колумбија. Трчаше низ трибините помеѓу навивачите и одеднашка се изгуби од кадараот. Ова го снимија случајно камерите кога сакаа да покажат како изгледа атмосферата на стадионот.
Се верува дека јужноамериканските духови многу сакаат да поминуваат време на стадион. Има верување дека духот на покојниот претседател на Колумбија спасил сигурен гол во натпреварот против Колумбија.
На следната страна може да го погледнете видеото и да се уверите сами:

 
Страшен дух протрча низ стадионот, на натпреварот помеѓу Венецуела и Колумбија. Трчаше низ трибините помеѓу навивачите и одеднашка се изгуби о

loading...
Loading...