Видео+Фото: Голи свештеници позираат за поддршка на геј-браковите!

Loading...

Секси „свештеници“ позираат апелирајќи му на светот и  укажувајќи им на луѓето дека геј браковите и посвојувањето деца од нивна ст

loading...
Loading...