Видео:Гладијатори сеуште постојат, нов суров спорт во Русија

Loading...

„Хип шоу“ натпревар  во кој се борат четворица борачи- два на два. Доколу еден биде исфрлен во првата борба, потоа се продолжува на принципот два на еден.
Ние прашуваме: Каде е границата? Во стариот Рим гладијаторите беа забавувачи на народот, но немале никакви права. Сепак, во борбата доколку преживеат можеле да сметаат дека ќе бидат ослободени. А сега многу години подоцна, во Русија се обидуваат да ја оживеат и вратат историјата.
Па погледнете како би изгледало тоа.„Хип шоу“ натпревар  во кој се борат четворица борачи- два на два. Доколу еден биде исфрлен во првата

loading...