Видео:Хаос поради најсекси задник во Бразил!

Loading...

Трета година по ред во Бразил се прогласува Мис на најсекси задник.Конкуренцијата станала доста популарна па кандидатките оваа титула ја доживуваат како сериозна работа. Во конкуренцијата за најсекси задник 2013 година, произлезе скандал, откако две кандидатки биле оптужени за поткуп на судиите. Овој избор се одржува веќе трета година по ред, и навистина е популарен, а со тоа се зголемува и бројот на кандидатки со годините кои подоцна стануваат прави ѕвезди.
Меѓу 15 финалистки за оваа година беа: Марија Соуса (25) и Елиана (24), овие две беа оптужени дека му подметнале откуп на судијата за да си го обезбедат првото место. Додека Елиана наводно издвоила 18 илјади фунти, што е 169,200 илјади куни за второ место, кандидатките тврдат дека Марија дала многу повеќе за првото место.

„Нејзиниот задник не е најубав„ Веќе е познато кој ја купи титулата, нема повеќе тајни, изјавила една од финалистките Полиана Лопес (23).
Една од 15 финалистки за најсекси задник требаше да ја добие титулата следниот месец. Многу сум тажна бидејќи таквиот начин не е натпреварување и не е заслужено, Нејзиниот задник не е најубавиот. Во фер натпревар никој не би ја одбрал неа, додала Полина.
Освен обвиненијата за поткуп на судиите, произлегло дека нејзиниот задник не е ни природен. Останати финалистки сакаат да го бојкотираат конечниот избор. Една од учесничките оставила и порака на својот твитер профил за целиот скандал. Тоа била финалистката Шила Мел, која ги повикува останатите финалистки на бојкот во Сао Паоло на 15 ноември. Овогодишната победничка што победила, добива 1500 фунти, но многу повеќе добиваат од снимањата и настаните кои ќе следат откако ќе ја добие титулата. Конкуренцијата станала доста популарна па кандидатките оваа титула ја доживуваат како сериозна работа. Во конкуренцијата за најсекси задник 2013 го

loading...
Loading...