Видео:Каде одат во WC астронаутите?

Loading...

Се наоѓате на Месечината и почнува да ви се оди во тоалет, што потоа…Сте се запрашале ли некогаш каде одат во тоалет астронутите? Сигурно не на Земјата, кога се високо таму горе. Или како мијат заби? Погледнете го следново видео и се ќе ви стане многу појасно: 

 
Сте се запрашале ли некогаш каде одат во тоалет астронутите? Сигурно не на Земјата, кога се високо таму горе. Или како мијат заби? Погледнете го сл

loading...
Loading...