Видео:Каква најава за Call of Duty:Духови!

Loading...

Код на конзола и PC доаѓаат во ноември, соопштува прекрасната – Меган Фокс!Call of Duty: Духови наскоро ќе го собори рекордот на GTA V, но до тогаш имате време да погледнете уште една најава, овој пат драстично по различна од класичните гејмерски трејлери. Приказната е раскажана преку неколку видеа, кои го прикажуваат животот на еден типичен Call of Duty фан.
Ѕвездената екипа е предводена од Меган Фокс (сон на секој гејмер), а преку видеото ќе видете некои места, кои ќе ги истражувате во играат.
„ Call of Duty: Духови, излегува на 5 ноември за Ps3, Xbox 360, PC I Wii U. Верзијата за следната генерација Xbox One I PS4, ќе бидат достапни кога таа ќе се појави во продажба.Call of Duty: Духови наскоро ќе го собори рекордот на GTA V, но до тогаш имате време да погледнете уште една најава, овој пат драстично по различна

loading...
Loading...