Видео:На 20 годишнината од својот брак налетале на китови убијци

Loading...

Лаура и Рич решиле да ја прослават гоичнината од својот брак, па одлучила да одта во Мексико. Во еден момент нив ги опкружило скоро 29 китови убијци.
И китовите убијци сакаат  понекогаш да се забавуваат и играат, така барем делува на ова видео, каде што се снимени во близина на туристичкиот брод блиску Месканскиот залив.
Лаура и Рич Хаурад решиле да ја прослават 20 години од бракот, па одлучиле да одат во Мексико и да нуркаат таму. Во еден момент нивниот водич побарал итно да излезат сите од водата и да се качат на бродот. Причината за паника била повеќе од очигледна, туристичкиот брод бил опкружен со околу 20 китови убијци кои почнале да го пратат бродот и да си играат во негова близина.
Лаура и Рич решиле да ја прослават гоичнината од својот брак, па одлучила да одта во Мексико. Во еден момент нив ги оп

loading...
Loading...