Видео:На каков начин Сандра Африка, ја создаде својата кариера

Loading...

Сандра Африка баш знае да се направи паметна. Во едно гостување во емисијата на Тв Пинк, публиката ја интересираше како таа впрочем ја започна својата кариера. Повеќемина мислеле дека тешко се снаоѓала, но вистината е поинаква.-Моите почетоци баш и не се тешки. Јас веднаш почнав со настапи, со пеење, по дискотеки. Не сум како некои од пеачите да почнам со пеење по кафани, за 50 евра. Така да можам да кажам дека почнав веднаш како ѕвезда, и не ми беше тешко.Сандра Африка баш знае да се направи паметна. Во едно гостување во емисијата на Тв Пинк, публиката ја интересираше как

loading...