Видео:Најголем тобоган на светот – Повисок од водопадите на Нијагара

Кога станува збор за тобогани, обично се мисли на детска игра и смеа, но во Канзас Сити во САД е направен тобоган кој наместо смеа предизвикува страв и ја замрзнува крвта во жилите на секој кој ќе се качи на оваа конструкција повисока од водопадите на Нијагара.„Верукт“ водниот тобоган во Канзас Сити е повисок од импресивниот водопад на Нијагара, иако неговата конечна висина не е објавена, се проценува дека висината е колку зграда од 17 ката.
На оние кои се плашат од висина, не им препорачуваме да го гледаат видеото што следи, а додека не се појават повеќе информации за оваа импресивна конструкција, размислете дали би смееле да се спуштите низ „Верукт“ тобоганот во Кензас Сити. 
„Верукт“ водниот тобоган во Канзас Сити е повисок од импресивниот водопад на Нијагара, иако неговата конечна висина не е објавена, се п

Пронајдете не на следниве мрежи: