Видео:Одбрани од Тарантино, за најдобри филмови во 2013!

Loading...

Ова се најпрестижните филмови во 2013Познатиот режисер Квентин Тарантино на неговата официјална веб страна, објави листа на најдобрите филмови во неговата 2013 година. Засега издвоил само десет, и од повеќе различни жанрови па погледнте ги и дали се сложувате со негп.
Тарантиновата листа:
1. Afternoon Delight (Jill Soloway)
 
Познатиот режисер Квентин Тарантино на неговата официјална веб страна, објави листа на најдобрите филмови во неговата 2013 година. Засега издвоил с

loading...
Loading...